Parhaat Ruokablogit

Keittotaiteilua

Paahdettu päärynä-sellerikeitto ja tyrnivinaigrette

16 Huhtikuu 2018

Tietyistä resepteistä tietää jo ensivilkaisulta, että tästä tulee hyvää. Niinkuin tästä Arto Rastaan Viinilehdelle 6/2017 tekemästä valloittavasta paahdettu vegekeitto & raikas vinaigrette -yhdistelmästä. Koukuttavan herkullinen tyrnivinaigrette oli samettisen keiton päällä täydellistä. Söimme Pikkukokin kanssa keiton arki-iltana kaksin, joten lehden viinisuositus jäi valitettavasti tällä kertaa kokeilematta. Paahteinen selleri-päärynäkeitto ja tyrnivinaigrette sellerikeitto: 400 g juuriselleriä (n.

Dipit ja Tahnat juurekset kasvisruoat keitot vegaani

Lue koko juttu täältä »

Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »