Parhaat Ruokablogit

Keittokirjanen

Quiche Lorraine

7 Marraskuu 2022

Tätä kinkku-paprikapiirakka on tehty meillä monta kertaa iltapalaksi tai lounaaksi. Alkuperäinen ohje löytyy vuonna 1998 julkaistusta Alkon/Valion Juusto & viini -kirjasta. Pohja: 100 g voita 2 dl vehnäjauhoja 1/4 tl suolaa 2 rkl vettä Täyte: 200 g palvikinkkua 1 punainen paprika 300 g juustoraastetta ½ dl persiljaa hienonnettuna 3 munaa 2 dl kermaa rouhittua mustapippuria Laita uuni kuumenemaan 200 asteiseksi. Tee ensin pohja: nypi voi, jauhot ja suola murumaiseksi seokseksi. Lisää lopuksi kylmä vesi ja sekoita tasaiseksi.

Liha quiche lorraine kinkkupiirakka

Lue koko juttu täältä »

Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »