Parhaat Ruokablogit

Keittokirjanen

Persimon Crème Brûlée

17 Marraskuu 2019

Neljään annokseen tarvitaan: 4,5 dl kermaa 1 tl jauhettua kanelia 1/4 tl jauhettua inkivääriä 1/2 maustemitallista jauhettua muskottipähkinää 1,2 dl sokeria 1 tl vanilja-aromia 6 kananmunan keltuaista kypsä persimon ruokokidesokeria tai sokeri/fariinisokeriseosta Laita uuni lämpiämään 150-asteiseksi. Laita 4 annosvuokaa valmiiksi uunipellille. Kuumenna kerma, kaneli, inkivääri, muskottipähkinä ja 0,6 dl sokeria kasarissa juuri ja juuri kiehuvaksi. Nosta sivuun. Sekoita joukkoon vanilja-aromi ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

Jälkiruoka persimon creme brule

Lue koko juttu täältä »

Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »