Parhaat Ruokablogit

Keittokirjanen

Pasta Bolognese

30 Toukokuu 2022

Aito Bolognese ragù ei tämä ole, arkena ei ehtinyt montaa tuntia haudutella. Noin tunnin verran kuitenkin, ja näin sen tein: Ruokaan käytin: 700 g naudan jauhelihaa 1 iso porkkana 2 sipulia 3 valkosipulinkynttä 1 tlk (400g) kokonaisia säilyketomaatteja 5 dl lihalientä 2 dl maitoa 1 tl suolaa mustapippuria paistamiseen öljyä Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuori ja pilko porkkana pieniksi kuutioiksi. Kuullota pannulla öljyssä porkkanaa ja sipuleita noin viiden minuutin ajan. Lisää jauheliha ja ruskista.

Jauheliha Liha pasta ja risotto

Lue koko juttu täältä »

Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »