Parhaat Ruokablogit

Keittokirjanen

Nautaa ja parsakaalia kiinalaisittain

8 Maaliskuu 2019

Perhe toivoi kiinalaista ruokaa ja halusin kokeilla jotain uutta. Tämän ruoan alkuperäinen ohje on Daring Gourmet -sivulla. Tarvitaan: n 500 g naudan lihaa, esim. ulkofile 1 rkl soijakastiketta 1 rkl omenamehua (alkup. ohjeessa sherryä) 1½-2 rkl maapähkinäöljyä paistamiseen 1 sipuli viipaloituna 2-3 valkosipulinkynttä kuorittuna ja hienonnettuna 1 rkl tuoretta inkivääriä kuorittuna ja hienonnettuna 1 suurehko parsakaali 100 g pavunituja Kastikkeeseen: 3/4 dl soijakastiketta 3/4 dl vettä 3/4 dl ruskeaa sokeria (laitoin muscovadosokeria) 1 rkl omenamehua (alkup.

kiinalainen Liha kiinalaista nautaa ja parsakaalia

Lue koko juttu täältä »

Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »