Parhaat Ruokablogit

Keittokirjanen

Grillattu teriyakipossu

24 Syyskuu 2021

Glorian ruoka&viini -lehden numerossa 4/2013 ollut grillipossun ohje piti kaivaa tänä(kin) kesänä esiin (kyllä, minulla on näitä lehtiä tallessa vuodesta 2007). Nyt ohje tänne muistiin ennen kuin lehti häviää. Meillä ruokaan menee: 1 kg luutonta possunkylkeä (tai 1,5 kg luullista) vettä 3 valkosipulinkynttä 3 cm pala inkivääriä 1 chili 2 rkl suolaa 2 rkl sokeria Laita liha kattilaan ja kaada vettä sen verran, että liha peittyy kokonaan. Kuori ja paloittele valkosipulinkynnet ja inkivääri. Puolita chili ja poista siemenet.

Liha porsas teriyaki grillipossu

Lue koko juttu täältä »

Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »