Parhaat Ruokablogit

Kattilalaakso Ruokablogi

Vispipuuro

20 Lokakuu 2019

Ihana retroherkku vispipuuro on säilyttänyt suosionsa suomalaisten ruokapöydissä jo vuosikymmenien ajan. Monella siitä on lapsuusajan muistoja, jotka herättävät aikuisiällä kokeilemaan itse vispipuuron valmistusta. Mielikuva puurosta on kuohkean ilmava, makea mutta kuitenkin sopivan kirpeä. Paras vispipuuro tulee siis kirpeistä marjoista tai vaikkapa raparperista tai happamista omenoista. Perinteisesti vispipuuroon laitetaan mannaryynejä, mutta sen voi hyvin tehdä myös riisijauhosta, jolloin siitä saa gluteenittoman.

Jälkiruoat marjat omena puolukkapuuro Raparperi suklaapuuro Vispipuuro riisijauho mannasuurimot Smoothiet ja rahkat Gluteeniton vispipuuro Vadelmavispipuuro

Lue koko juttu täältä »

Kattilalaakso Ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Toukokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »