Parhaat Ruokablogit

Kasvisannos – kasvisruokablogi

Meksikolainen paputahna – frijoles refritos

3 Maaliskuu 2023

Meksikolainen paputahna, toiselta nimeltään kahdesti paistetut pavut, on yksi väli-ja etelä-amerikkalaisen keittiön kulmakivistä. Paputahnalle on lukemattomia käyttökohteita näiden alueiden ruokia kokatessa. Se on hyvää riisin kanssa, tortilloissa tai vaikkapa leivän päällisenä. Reseptin voi tehdä joko tölkkipavuilla tai itse keitetyillä pavuilla. Tahna onkin todella yksinkertainen, mutta siinä on paljon makua ja lohdullisuutta.

kasvisruoka meksikolainen pavut Reseptit tahnat Vegaaninen Tahnat ja kastikkeet

Lue koko juttu täältä »

Kasvisannos – kasvisruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Heinäkuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »