Parhaat Ruokablogit

Kasvisannos – kasvisruokablogi

Bretagnelainen galette – tattarijauhoa sisältävät letut

27 Huhtikuu 2024

Galettet on yksi ranskalaisen keittiön lahjoista maailmalle. Nimen alla kulkee useita erilaisia ruokia: monille galette tarkoittaa pellillä paistettua, mielellään hedelmätäytteistä piirakkaa. Ranskalainen versio tarkoittaa puolestaan tattarijauhoista valmistettuja lettuja. Ohjeesta tulee noin 10-15 lettua, koosta riippuen. Vaikka syömämiehiä ei olisikaan niin paljon, että tämä määrä tulisi syödyksi kerralla, suosittelen silti paistamaan koko taikinan yhdellä kertaa.

Aamiaiset ja välipalat kasvisruoka lettutaikina letut Pääruoat ranskalainen Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Kasvisannos – kasvisruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Heinäkuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »