Parhaat Ruokablogit

Kärähtäneet

Maapähkinävoi-nuudelipannu, yhden astian taktiikalla

14 Tammikuu 2018

Broilerin jauheliha on raaka-aine, jonka olemassaolo unohtuu herkästi, vaikka se taittuu ihan valtavan moneksi. Itse käytän sitä eniten aasialaisvaikutteisissa ruoissa, kuten tässä wokissa, jonka ehtii tehdä arki-iltanakin töiden jälkeen, mutta joka maistuu myös viikonloppuna, varsinkin tammikuussa, kun keho kaipaa kasviksia ja makunystyrät edelleen vaihtelua pitkän joulukauden jälkeen. Meillä nuudelipannu valmistui loppiaisena, kun halusimme päästä helpolla ja käyttää aurinkoisen päivän ulkoiluun keittiöhommien sijaan. Nuudelit saavat makunsa maapähkinävoista. Maapähkinävoi jakaa mielipiteitä, mutta mielestäni tuolla tavoin mausteena muiden joukossa se ei pääse liian hallitsevaksi tai tunkkaiseksi.

aasialainen arkiruoka kana Pääruoka Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Kärähtäneet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Maaliskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »