Parhaat Ruokablogit

Kamomillan konditoria

Viiden raaka-aineen vegaaninen mansikkavispi sekä sitruuna-unikonsiemenkakku

9 Helmikuu 2019

Mansikoista, cashewpähkinöistä, kookosöljystä, sokerista ja vaniljasta syntyy ihana vispi! Sitä voi käyttää kakkujen ja muiden leivonnaisten kuorruttamiseen, täyttämiseen ja koristeluun tai lusikoida vaikkapa näiden helppojen amerikkalaisten pannukakkujen päälle. Tein vispille kaveriksi sitruunaisen unikonsiemenkakun ja koristelin kaiken vielä mansikoilla sekä karhunvatukoilla. Kakku toimii kuivakakkuna myös ihan sellaisenaan. Vegaanisia vaahtoutuvia vispejä voi tietysti Suomessa ostaa ihan tavallisista ruokakaupoistakin, joten mitään pakkoa vispin valmistamiseen itse ei ole.

gluteenittomat Kuivakakut Kuorrutteet ja täytteet Kuumentamattomat Lisäaineettomat ja vähälisäaineiset Marja Pähkinä Soijattomat Synttärit ja muut perhejuhlat Ystävänpäivä

Lue koko juttu täältä »

Kamomillan konditoria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »