Parhaat Ruokablogit

Kamomillan konditoria

Vadelma-basilikapikkukakkuset

16 Heinäkuu 2019

Tästä piti alunperin tulla juustokakku. Uuniin mennessään basilikajuustokakku tuoksui hurmaavalta ja oli kauniin vihreä, mutta kun se oli paistettu, oli vihreä väri muuttunut likaisen ruskean vihreäksi. Päätinkin esteettisyyden nimissä vaihtaa juustokakkuidean lennossa kuppikakkukuorrutteeksi ja yhdistää mukaan myös vadelmat. Siitä syntyi tosi herkullinen jälkkäri, jota monet sitä valmistaneet ja syöneet ovat kovasti kehuneet. Jos basilika kuitenkin kuulostaa liian ihmeelliseltä ainesosalta, voit jättää sen pois ja saat tilalle vadelma-limepikkukakkusia!

gluteenittomat Kuppikakut Marja Muffinssit ja pikkukakkuset Pähkinättömät Soijattomat

Lue koko juttu täältä »

Kamomillan konditoria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »