Kamomillan konditoria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Kamomillan konditoria
                Nunnun juustokakku
                
            
        
        
    25 Heinäkuu 2019
Tämän kananmunattoman kakkupohjan kuohkeuden taika piilee sekä sen raaka-aineissa että tavassa, miten se paistetaan. Taikina saa pehmeytensä omenasoseesta ja kuohkeutensa leivinjauheen ohella vissystä. Kun kakkupohja paistetaankin kakkuvuoan sijaan uunipellillä pannukakun tapaan, se jaksaa kohota ja kypsyä hyvin. Täytekakussa oleellista ovat tietenkin sen täytteet! Suosittelen laittamaan kakun sisälle maukkaiden marjojen lisäksi joko vaahdotettua vegekermaa eli vispiä tai marjamoussea, sillä siten kakusta tulee erityisen herkullinen.
Kamomillan konditoria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien