Parhaat Ruokablogit

Kamomillan konditoria

Ihana pekaanikakku

19 Joulukuu 2018

Pekaanipähkinät ovat ehdottomasti omia lempipähkinöitäni, ja vaahterasiirappi puolestaan parhain makeutusasia maailmassa. Yhdessä ne maistuvat taivaalliselle. Tein niistä tehosekoittimella tahmeaa kuorrutetta, jonka maustoin suolalla ja levitin vaniljaisen kakkupohjan päälle. Sain ehkä aikaan uuden lempileivonnaiseni. Aion kohta istahtaa kakkupalan kera sohvalle ja ihastella joulukuustani.

Joulu Kuivakakut Lisäaineettomat ja vähälisäaineiset Ohio Pähkinä Soijattomat

Lue koko juttu täältä »

Kamomillan konditoria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »