Parhaat Ruokablogit

Kamomillan konditoria

Hasselpähkinämokkapalat

17 Heinäkuu 2019

Hasselpähkinä on pistaasien ja pekaanien ohella yksi suosikkipähkinöistäni leivonnassa, sillä sen maku on ihan omanlaisensa ja herkullisen voimakas. Tässä pehmeässä leivonnaisessa sen maku hitsautuu ihanasti yhteen kahvin kanssa. Hasselpähkinämokkapalat on helppo valmistaa, ja pellillisestä riittää isollekin joukolle. Tämäkin resepti on Tuulispään leivontakirjasta, jonka kaikki reseptit julkaisen täällä blogissa vuoden 2019 aikana. Reseptejä voi kätevästi selata kirjan omalta sivulta sitä mukaa kuin niitä tänne lisään.

Joulu Lisäaineettomat ja vähälisäaineiset Pähkinä Soijattomat Todella helpot Mokkapalat ja muut ruudut

Lue koko juttu täältä »

Kamomillan konditoria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »