Parhaat Ruokablogit

Kalaasi

Makuiloa!

24 Marraskuu 2020

Graavatun kirjolohen valmistaminen on helppoa. Graavilohi on parasta pikaruokaa perunoitten kyljessä, leivän kaverina, ruokaisan salaatin lisänä tai kokeile sitä pastan ja riisin kanssa. Punajuuri värjää ja antaa makulisää tavanomaiselle graavikalalle. Punajuurigraavattu kirjolohi 500 g kirjolohifileetä 11/2 rkl karkeaa merisuolaa 2 pientä punajuurta 1/2 rkl juoksevaa hunajaa 1 tl raastettua piparjuurta 1 tl rouhittua mustapippuria 1. Aseta kirjolohifilee leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

kirjolohi

Lue koko juttu täältä »

Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »