Parhaat Ruokablogit

Kalaasi

Kirjolohi uunissa

3 Marraskuu 2021

Tämä postaus on tehty yhteistyössä K-Ruoka -lehden kanssa. Mehevä, uunissa paistettu kirjolohi saa rutkasti makua puolikuivatuista kirsikkatomaateista, kapriksista ja sipulista. Kirjolohi uunissa 4 annosta 1 (600–700 g) kirjolohifilee 1 prk (280 g /180 g) Pirkka Parhaat puolikuivattuja kirsikkatomaatteja öljyssä 1 prk (50 g/ 35 g) Pirkka kapriksia 80 g purjoa 1 pieni punasipuli 4 valkosipulin kynttä 1 tl suolaa 1 tl mustapippuria 1. Pyyhi kirjolohifilee talouspaperilla. Tee fileen lihapuolelle 4–5 viiltoa.

kirjolohi

Lue koko juttu täältä »

Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »