Parhaat Ruokablogit

Kalaasi

Juhlakauden kalaherkku!

1 Joulukuu 2021

Tämä postaus on tehty yhteistyössä K-Ruoka -lehden kanssa. Siika on itsenäisyyspäivän ja joulunajan juhlapöydän itseoikeutettu herkkukala! Pannulla paistettu siika on superhelppo ja herkullinen mätikastikkeen kanssa tarjoiltuna. Yksinkertaiset ja kotimaiset maut ovat parhaita. Paistettu siika ja mätikastike 4 annosta 800 g suomustettua nahallista siikafileetä 1 rkl voita 1 rkl rypsiöljyä 1 tl suolaa 1 tl mustapippuria mätikastike: 1 tlk (2 dl) Pirkka laktoositonta vispikermaa 50 g kirjolohenmätiä 2 tl tuoretta tilliä hienonnettuna 1 tl piparjuurta raastettuna n.

siika

Lue koko juttu täältä »

Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »