Parhaat Ruokablogit

Kakkuviikarin vispailuja!

Wilhelmiina-pikkuleivät

26 Elokuu 2018

Wilhelmiina-pikkuleivät ovat helppoja ja nopeita, gluteenittomia herkkuja. Taikina itsessään on jo älyttömän ihanan makuista ja valmiita pikkeleipiä tulee napsittua rasiasta tämän tästä. Reseptin näihin ihanuuksiin löysin joskus taannoin vanhan reseptikirjani välistä. Nämä säilyvät rasiassa pari-kolme viikkoa huoneenlämmössä, ellet sitten syö kaikkia kerralla 🙊 400g voita 360g sokeria 70g siirappia 40g kananmunan keltuaista 660g Sunnuntain gluteenitonta jauhoseosta (tai sama määrä vehnäjauhoja) 12g vaniljasokeria 18g soodaa 1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi, siirappi ja sokeri vaahdoksi.

Gluteeniton Pikkuleivät ja keksit

Lue koko juttu täältä »

Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »