Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
9 Syyskuu 2019
Cappuccinon,- ja valkosuklaan makuinen juustokakku sopii loistavasti syksyn pimeneviin iltoihin kahvin kaveriksi. Kahvin määrää säätämällä saat juuri omaan makuusi sopivan kerroksen ihanan mokkaista täytettä 😋 Vinkkinä muuten vielä- löysin koristeeksi Citymarketin irtomyynnistä aivan mielettömän ihanan makuisia espressopähkinöitä. Niitä sujahtaa ehkäpä toisenkin kerran ostoskoriin 😍 Pohja: 200g Digestivejä 75g voita Cappuccinomousse: 5dl vispikermaa 150g maustamatonta tuorejuustoa 150g smetanaa 2tl vaniljasokeria 1dl sokeria (maun mukaan) 2,5dl tosi vahvaa kahvia 8 liivatetta Valkosuklaamousse: 5dl vispikermaa 150g maustamatonta tuorejuustoa 2tl vaniljasokeria 0,5dl sokeria 200g valkosuklaata 5 liivatetta 1. Hienonna pohjan keksit ja...
Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien