Parhaat Ruokablogit

Kakkumonsteri

Omenastruudeli

16 Maaliskuu 2024

Siirry pääsisältöön Haku Hae linkki Facebook Twitter Pinterest Sähköposti Muut sovellukset Tein pitkästä aikaa omenastruudelia, joka on Itävallan kansallisruoka. Tähän jälkiruokaan käytetään perinteisesti ohutta struudelitaikinaa, mutta kotona hommaa kannattaa helpottaa käyttämällä pakastealtaan filotaikinaa. Täyte koostuu happamista omenoista, rusinoista, voissa ruskistetuista korppujauhoista, kanelista ja sokerista. Tällä kertaa jätin kuitenkin rusinat pois ja tein korppujauhon itse. 4 filotaikinalevyä 500 g omenoita (Granny Smith) 50 g sokeria 50 g voita 1,5 rkl kanelia 1 tl vaniljasokeria n.

Leivokset Muut leivonnaiset Pienet makeat

Lue koko juttu täältä »

Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »