Parhaat Ruokablogit

Kakkumonsteri

Homemade Geisha vol.2

22 Maaliskuu 2024

Siirry pääsisältöön Haku Hae linkki Facebook Twitter Pinterest Sähköposti Muut sovellukset Julkaisin seitsemän vuotta sitten herkullisen ohjeen kotitekoiseen Geisha suklaaseen. Tänä vuonna halusin kehitellä entistäkin herkullisemman ohjeen. Jokainen joka maistoi näitä, sanoi että nämä maistuvat ihan Geishalle, mutta paremmalle! Hasselpähkinäpraliini: 100 g hasselpähkinöitä65 g sokeria20 g vettä(rypsiöljyä) Paahda pähkinöitä 175 asteessa noin 15 min. Hankaa pähkiöitä keittiöpyyhkeeseen, jolloin kuoret irtoaa.

Makeiset Pienet makeat

Lue koko juttu täältä »

Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »