Parhaat Ruokablogit

Kakkumonsteri

Kinderkääretorttu

23 Marraskuu 2025

Siirry pääsisältöön Haku Hae linkki Facebook X Pinterest Sähköposti Muut sovellukset Tässä ihanassa kinderkääretortussa on hasselpähkinäpohja, itse tehtyä nutellaa ja kahta eri suklaamoussea. Olen tehnyt kinderkääretortun aiemminkin, mutta tähän versioon halusin suklaan lisäksi hasselpähkinänmakua. Kääretorttupohja 4 kananmunaa 1,5 dl sokeria 1 dl vehnäjauhoja 1 dl perunajauhoja 1 tl leivinjauhetta 2 rkl kaakaojauhetta ½ dl hasselpähkinävoita Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi noin 5min ajan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne seokseen. Sekoita seos varovasti tasaiseksi, Lisää lopuksi pähkinävoi ja sekoita tasaiseksi.

Kääretortut Videot

Lue koko juttu täältä »

Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »