Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Suolaiset mahallaan makkoojat eli kokkoset

1 Maaliskuu 2020

Suolaiset kokkoset sopii hyvin vaikkapa välipalaksi tai evääksi reissuille. Ne säilyy useamman päivän jääkaapissa, vaikka ovatkin parhaimmillaan tuoreena tarjottavia. Taikina: 0,5 l lämmintä luomumaitoa 1 kpl luomukananmunaa 1 dl luomuruokosokeria 1 tl ruususuolaa Noin kilo hiivaleipäjauhoja Pussi kuivahiivaa 100 g luomuvoita + Voisulaa voiteluun Täyte vaihtoehtoja: Täyte 1: Muutama desi paksuksi keitettyä riisipuuroa (tässä ohje riisipuuron keittoon : riisipuuro ) Luomujauhelihaa Suolaa Pippuria Täyte 2 Muutama desi paksuksi keitettyä riisipuuroa Pari desiä kotimaista pakastepinaattia (voit käyttää myös tuoretta) Pari tomaattia Pala purjoa Pala kotijuustoa tai ricottaa Pippuria Suolaa Jotakin sopivaa kotimaista yrttiä Uuni 200 astetta...

keittiö Perinne perinneruoka Suolaiset leivonnaiset suomifood hyvää kotimaasta karjala

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »