Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Ruisnäkkärit

2 Toukokuu 2020

Rapeat ruisnäkkärit maistuu sellaisenaan tai vaikkapa keiton kanssa. Ainekset: Reilu kuppi ruisjauhoja Puoli kuppia luomuvehnäjauhoja Pussi kuivahiivaa 1 tl suolaa 1 tl anista 2 tl luomuruokosokeria Vajaa kuppi vettä (hiivalle sopivan lämpöisenä) Uuni 225 astetta Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon hiljalleen vesi. Sekoita ja lisää vettä tarvittaessa. Jauhot turpoavat kohotuksen aikana, joten ihan kiinteää taikinasta ei kannata tehdä.

arkiruoka leipä Leivät näkkileipä ruis hyvää kotimaasta näkkäri

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »