Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Porkkanalaatikko

23 Joulukuu 2019

Teen yleensä porkkanalaatikon aattoaamuna riisipuuron keiton yhteydessä. Keitän riisipuuroa sen verran, että osan voi ottaa porkkanalaatikkoon. Ainekset: Riisipuuroa: 2 dl puuroriisiä 2 dl vettä 1 l luomumaitoa Voita Kilo porkkanaa Loraus kermaa 1 tl mustapippuria 2 rkl siirappia 1 tl muskottipähkinää Suolaa maun mukaan Gluteenittomia kaurajauhoja Voita Uuni 175 astetta Keitä riisipuuro. Tässä ohje: riisipuuro Kuori ja pilko porkkanat. Keitä ne pehmeäksi suolavedessä.

Gluteeniton Joulu kananmunaton keittiö Koti laatikot Perinne porkkana suomifood

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »