Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Kesäinen muunnelma Merimiespihvistä

30 Kesäkuu 2020

Merimiespihvi - tai pikemminkin lihaisa pata, valmistetaan yleensä naudan sisäfileestä tai vastaavasta. Rohkenin nyt kokeilla hieman erilaista versiota - kanasta, sillä meillä tällä hetkellä ei kaikki syö punaista lihaa. Sipulina toimii kevätsipuli. Ainekset: 400-500 g kanan sisäfilettä Kilo luomu perunoita 4-5 kevätsipulia Muutama laakerinlehti Liemikuutio 4 dl vettä Suolaa Mustapippuria Voita paistamiseen ja voiteluun Uuni 180 astetta Siivuta kana. Siivuta myös perunat ja kevätsipulit ohuiksi siivuiksi.

kana Kesä kotiruoka merimiespihvi peruna suomifood fuusio

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »