Parhaat Ruokablogit

Jotain maukastaJotain maukasta

Parsaranskalaiset – varaslähtö parsakauteen

16 Huhtikuu 2018

Muistatteko vielä tämän postauksen? Vuonna 2014 oli työn alla eka kirjani 'Sitä parempi soppa'. Ja lautasella parsaranskalaiset. Niin ne vuodet toistaa itseään. Juuri lähti neljäs kirjani, Taikinakirja painoon ja lautasella - Read more.

gustave lorentz sylvaner holladaisekastike hollandaisekastike parsalle pääsiäinen parsa parsan käsittely parsaranskalaiset parsareseptejä parsaresepti parsaviini perjantaipullo pientä hyvää sisältöyhteistyö tuote-arvostelu vihreä parsa Viini

Lue koko juttu täältä »

Jotain maukastaJotain maukasta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »