Parhaat Ruokablogit

Kakkua + sirkushuveja

Risotto al Barolo

21 Tammikuu 2020

Bordeaux’t ja Burgundit voi unohtaa, kiistaton viinien kuningas on ehdottomasti Barolo. Tässä harvinaisen herkullisessa risotossa yhdistyy italialaiselle keittiölle tyypillinen maanläheisyys ja rennon ronski ote, sekä tietenkin piemontelaisen Barolon haastavien happojen tuoma ylellisyyden vivahde. Risotto al Barolo tehdään vain muutamista yksinkertaisista – mutta ensiluokkaisista – aineksista. Tämä risotto-ohje on petollisen helppo, mutta siihen kannattaa kuitenkin keskittyä ja tehdä kaikki huolella. Näin hyvät ainekset ansaitsevat hyvän kohtelun.

barolo kasvisruoat risotto punaviinirisotto risotto al barolo

Lue koko juttu täältä »

Kakkua + sirkushuveja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »