ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien
1 ITALORUOKAA
SEADA
3 Huhtikuu 2021
Pastiera napoletana Tänä pääsiäisenä päätimme tarttua vähän haastavampiin pääsiäisen ajan leivonnaisiin. Pastiera napoletana ja colomba pasquale ovat melko työläitä leivonnaisia, koska niiden tekemiseen kuluu hyvin paljon aikaa ja tekeminen on aloitettava vähintään paistamista edellisenä päivänä. Pastieran aromi, joka tulee appelsiininkukasta, voi tuntua oudolle, mutta jos siitä ei tykkää, voi siinä käyttää esimerkiksi ihan appelsiiniaromia. Appelsiininkukka-aromia voi olla muutenkin vaikeata löytää suomalaisista marketeista. Pastiera on hyvin tuhti piirakka.
ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien