Parhaat Ruokablogit

ITALORUOKAA

PARMIGIANA DI MELANZANE – MUNAKOISOVUOKA

17 Elokuu 2020

Tämä munakoisovuoka on todella herkullinen ja riittää sinällään koko ateriaksi. Ohjeemme on hieman kevyempi versio perinteisestä, sillä munakoisoviipaleet grillataan, kun ne alkuperäisessä versiossa friteerataan. Lopputulos on kyllä yhtä maukas, mutta hieman vähemmän raskas. Tomaattikastikkeen sijasta voi käyttää myös pelkkää paseerattua tomaattia, mutta jos näkee hieman enemmän vaivaa kastikkeen teossa, niin ruuan mausta tulee parempi, eikä tarvitse kokoamisvaiheessa lisäillä suolaa ym. mausteita.

kasvisruoat

Lue koko juttu täältä »

ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »