ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien
1 ITALORUOKAA
SARTÙ DI RISO
20 Huhtikuu 2020
Margherita-focaccia Kävellessä kaupunkien kaduilla Italiassa, näkee usein kahviloiden ikkunoissa myynnissä olevia erilaisia peltipizzan palasia. Varmasti tyypillisin niistä on margherita, eli tomaatilla ja mozzarellalla päällystetty focaccia, mutta myös focaccia genovese on hyvin yleinen. Se on yksinkertainen, hyvin rasvainen, oliiviöljyllä ja karkealla suolalla maustettu herkullinen pizzapala. Perunafocaccia tuli vastaan ensimmäisen kerran eräässä kahvila-pizzeriassa, pienessä kylässä Campanian maakunnassa, ja se vei kyllä kielen mennessään. Siinä on päällä perunasiivuja, sipulia ja rosmariinia.
ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien