Parhaat Ruokablogit

Himahella

Uunipasta ja nduja-tahna ovat kuuminta hottia

20 Tammikuu 2022

400 g pastaa: spagettia, tagliatellea, pennejä, farfalleja tms. Ragù: 400 g sika-nautajauhelihaa 75 g pancettaa tai amerikanpekonia 3-4 valkosipulinkynttä 1 sipuli pala juuriselleriä 1-2 porkkanaa ripaus mustapippuria 1 tlk tomaattimurskaa 2 dl valkoviiniä 1/2 lihaliemikuutio 1 rkl sokeria 2 tl oreganoa 1 tl basilikaa 1/2 tl rosmariinia 1/2 tl timjamia suolaa Hienonna kasvikset hyvin hienoksi silpuksi esimerkiksi monitoimikoneen leikkuriterällä. Silppua pekoni. Paahda pekoni omassa rasvassaan, lisää jauheliha ja anna sen ruskistua. Lisää kasvikset ja kääntele niitä pannulla muutama minuutti.

arkiruoka Hävikkiruoka Himahella pastavuoka uunipasta Himahellan Tiina Ndjua-tahna

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »