Parhaat Ruokablogit

Himahella

Perunablinejä, hirvipullia ja karpalovaahtoa itsenäisyyspäiväksi

3 Joulukuu 2019

Hirvipyörykät ovat syystalven sesonkiruoka. © Tiina Rantanen Vuonna 2019 itsenäisyyspäivä aloittaa pitkän viikonlopun, jonka aikana on perheen ja/tai ystävät voi kerätä saman ruokapöydän ympärille. Ruoat syntyvät helposti, eikä keittiössä tarvitse viettää koko päivää. Helpot perunablinit, graavilohi, sienisalaatti Hirvipyörykät terästetyssä kermakastikkeessa, perunasose, puolukkasurvos G&T -karpalovaahto Perunablinit valmistuvat helposti pakasteperunasoseaineksista. © Tiina Rantanen neljälle 400 g perunasoseaineksia 1 dl kuohukermaa ¾ dl vehnäjauhoja 2 munaa 1 ½ tl suolaa 2 valkuaista Paistamiseen voita Valmista perunasose pakkauksen ohjeen mukaan.

Himahella itsenäisyyspäivä perunablinit karpalovaahto hirvipyörykät kermakastikkeessa

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »