Parhaat Ruokablogit

Himahella

Juustoiset perunat ja muurinpohjaletut – katuruokaa kotikeittiössä

4 Elokuu 2021

Appenzeller Appenzeller-juusto aateloi paahdetut perunat. © Tiina Rantanen Näiden kotoisten katuruokien salaisuus on sveitsiläinen Appenzeller®-juusto. Kokki voi valita, kuinka voimakkaanmakuista juustoa ruokaansa haluaa käyttää. Appenzeller®-juustoa valmistetaan 52 kyläjuustolassa perinteisen ohjeen mukaan. Juustoja harjataan kypsymisen aikana yrttiliemellä, jonka koostumus on tarkkaan varjeltu salaisuus.

Appenzeller-juusto Himahella Juustoiset varhaisperunat. Juustoiset muurinpohjaletut

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »