Parhaat Ruokablogit

HerkkuFuge

Valkosuklainen panna cotta

14 Elokuu 2018

Panna cotta on italialainen jälkiruoka, joka tarjoillaan usein marjojen, karamellin, hedelmien tai suklaakastikkeen kera. Mutta jos lisätään valkosuklaa suoraan panna cottaan ja tarjoillaan marjat päällä, saadaan kummatkin – sekä suklaa että marjat! Tämä kylmänä tarjottava herkku on loistava kesäpäivän jälkiruoka eikä lainkaan niin tuhti kuin mitä raaka-aineluettlosta voisi päätellä. Kirpeä sitruunalikööri antaa piristävän puraisun pehmeän suklaiseen panna cottaan. Marinoidut marjat 1 dl vettä 1 dl sokeria 2,5 rkl sitruunaliköriä 1 rkl murskattua viherpippuria 100 g mustikoita 100 g mansikoita Mittaa vesi ja sokeri kattilaan ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.

Jälkiruoka

Lue koko juttu täältä »

HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »