Parhaat Ruokablogit

Hellapoliisi

Väinö camembert-juustoa ja marinoituja mansikoita

21 Kesäkuu 2021

Herkkujuustolan kotimainen Väinö on pehmeä camembert-juusto, joka sopii kesän juhliin ja muihin herkkuhetkiin. Sujauta juusto lämpimään grilliin pienessä vuoassa tai käytä pikaisesti uunissa, kunnes juusto pehmenee sopivasti. Leikkaa pienemmiksi paloiksi halutessasi juuri ennen tarjoilua. Väinö camembert-juustoa ja marinoituja mansikoita 1-2 annosta 1 pala Herkkujuustolan Väinö camembert-juustoa 5-10 mansikkaa 2 rkl hienonnettua minttua 2 rkl agavesiirappia ½ limen mehu muutama marenki Laita Väinö camembert-juusto pieneen uunin tai grillin kestävään astiaan. Laita kuumaan uuniin tai grilliin, kunnes juusto alkaa sulaa.

Pikkusuolaiset Herkkujuustola

Lue koko juttu täältä »

Hellapoliisi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Joulukuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »