Parhaat Ruokablogit

Hellapoliisi

Taikinoitua valkohomejuustoa

7 Lokakuu 2021

Kotimaisen Herkkujuustolan Heidi on hapokas, lempeä ja pehmeä valkohomejuusto, joka sopii mietojen juustojen ystäville. Lehtitaikinaan kääritty juusto sopii dippailuun, mutta hieman jäähtyneenä myös paloiksi leikattuna tarjottavaksi. Uskomattoman herkullinen elämys, jonka seuraksi voit tarjota myös kuumaa glögiä. Kokeile! Taikinoitua valkohomejuustoa 5 annosta 500 g lehtitaikinalevyjä 5 kiekkoa (a’ 150-200 g) Herkkujuustola Heidi Valkohomejuustoa 1 kananmuna 2-3 rkl seesaminsiemeniä Perunoita dippailuun: 700 g kypsiä pariisinperunoita ¾ tl suolaa tai valkosipulisuolaa 1-2 tl kuivattua rakuunaa (2 rkl rypsiöljyä tai oliiviöljyä) Ota lehtitaikinalevyt huoneenlämpöön ja levitä työlaudalle vieretysten.

Pikkusuolaiset Herkkujuustola Illanistujaistarjoilut

Lue koko juttu täältä »

Hellapoliisi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Joulukuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »