Parhaat Ruokablogit

Hellan ja viinilasin välissä

Viinipäiväntasaus menu

17 Syyskuu 2017

Miten ihanaa onkaan kokkailla ystävien kanssa. Nyt on väsynyt, mutta onnellinen olo - meni sittenkin pitkään, mutta kun juttua riitti niin paljon eikä ruokakaan loppunut kesken. Tänä aamuna on kuitenkin skarpisti (no ainakin melkein) noustu ajoissa ja tehty täysi päivä mökin syyshommia. Viinipäiväntasaus menumme oli pitkälti napattu Björckin Huippukokin kotiruokaa -kirjasta ja tuli samalla todettua, että ruokajumalani on tehnyt tämän kirjan todella ylimalkaisilla ohjeilla, monet ainesluettolossa mainitut aineet on unohdettu itse ohjeesta, mutta soveltamalla ja säestämällä selvittiin. Menu Alkumalja Laurent-Perrier La Cuvee Brut Etikkamarinoitua lohta sinappikastikkeessa Hunawihr Riesling Grand Cru Rosacker Rapuja, tabascomajoneesia ja...

Lue koko juttu täältä »

Hellan ja viinilasin välissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »