Parhaat Ruokablogit

Hellan ja viinilasin välissä

Suomalainen possu Kiinassa sekä hapanimelät ribsit

23 Heinäkuu 2018

Kun puhutaan aasialaisesta ruoasta, niin minä olen aina valmiina. Kun puhutaan kiinalaisesta ruoasta, niin vielä enemmän, koska se on jäänyt meidän keittiössämme thairuoan jalkoihin pahemman kerran. Nyt minä valmistelin hapanimelät ribsit ja tätä tehdään toistekin. Kiinalainen ruokakulttuuri voidaan jakaa “kahdeksaan kulinaristiseen traditioon” tai “kahteentoista keittiöön”. Nämä tyylit eroavat toisistaan maantieteen, historian ja kulttuurin vaikutuksesta.

Aasialaista kaupallinen yhteistyö Reseptit ruoka

Lue koko juttu täältä »

Hellan ja viinilasin välissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »