Parhaat Ruokablogit

Hellan ja viinilasin välissä

Perunat á la lyonnaise

29 Huhtikuu 2018

Ranskalaiset osaavat ruoanlaiton, edes paistinperunat eivät ole paistinperunoita vaan potatoes á la lyonnaise. Tosin tässä reseptissä käytetään syntisen paljon voita ja tulos on sen mukainen - suorastaan erinomainen. Teimme näitä Viinipäiväntasauksessa pihvien kanssa ja kaikki tykkäsivät äärimmäisen paljon, nämä eivät myöskään tuntuneet ollenkaan arkisilta paistinperunoilta vaan juurikin niin ranskalaisilta kuin reseptikin. Alkuperäisessä reseptissä nämä valmistetaan uusista perunoista, mutta niitä ei ollut vielä saatavilla, joten vanhatkin käyvät. Persilja on ehdoton must tässä reseptissä ja sitä saa olla runsaasti.

KASVIS Lisukkeet peruna Reseptit ruoka

Lue koko juttu täältä »

Hellan ja viinilasin välissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »