Parhaat Ruokablogit

Hellan ja viinilasin välissä

Pikahollandaise

6 Toukokuu 2018

Kun kauppaan tulivat ensimmäiset parsat, niin samaan aikaan ne ilmestyivät myös meidän jääkaappiimme. Niitä syödään niin kauan kuin kiintiö tulee täyteen ja joka vuosi kiintiö tuntuu venyvän pidemmälle ja pidemmälle. Parsaa keitetään, grillataan, laitetaan risottoon, tehdään salaattia tai mitä ikinä tuleekin mieleen kokeilla. Olen lopettanut puumaisen varren kuorimisen, taitan vain kovan kohdan pois. Parsa katkeaa juuri oikeasta paikasta ja puumaisen osan voi heittää pois.

Kastikkeet Reseptit ruoka

Lue koko juttu täältä »

Hellan ja viinilasin välissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »