Parhaat Ruokablogit

Hellan ja viinilasin välissä

Marenkikääretorttu

5 Heinäkuu 2019

Minulla oli kaapissa valmiina Suomen parasta marenkia eli Annan Marenkileipomon marenkia. Ranskalaisen pekonipiiraan teosta jäi kuitenkin niin paljon ylimääräisiä valkuiaisia, joten päätin kokeilla tätä parin vuoden takaisesta Mat och vin -lehdestä löytämääni marenkikääretortun ohjetta. Jos teette yhden kakun tänä kesänä, niin tehkää tämä. Siinä yhdistyvät kaikki parhaat elementit ja kaiken lisäksi se on myös gluteeniton. Aivan huippuhyvää.

Makeat leivonnaiset marenki Reseptit ruoka

Lue koko juttu täältä »

Hellan ja viinilasin välissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »