Parhaat Ruokablogit

Hellan ja viinilasin välissä

Kreetalainen nektariinisalaatti on täynnä makua

11 Heinäkuu 2019

Olen syönyt kesän aikana kirsikoita, valkoisia persikoita, aprikooseja, vesimeloneita enemmän kuin koskaan. Olen myös valmistanut niistä ruokaa, salaatteja, jälkkäreitä, grillannut, laittanut uuniin ja sellaisenaan suuhun. Ei ole minkäänlaista tarvetta karkkeihin kun pitää näitä käden ulottuvilla. Laatikollinen aprikooseja ja valkoisia litteitä persikoita on jatkuvassa kypsytyksessä keittiön tasolla. Kaupasta ostettuna ne ovat vielä liian kovia, mutta vajaan viikon kuluessa ne ovat niin meheviä, että syömisen pitää tapahtua lavuaarin päällä kun mehua valuu.

hedelmät Reseptit ruoka Salaatit

Lue koko juttu täältä »

Hellan ja viinilasin välissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »