Parhaat Ruokablogit

Hellan ja viinilasin välissä

Burgundinpata hirvestä

9 Marraskuu 2018

Pakastin alkaa samaan lisätäytettä hirvenlihasta eli burgundinpata tehtiin viime vuoden hirven kulmapaistista. Keittelin edellisiltana mehuja ja nyt kaivetaan esiin viime vuoden suurimmat paistit, jotka olen säästänyt viime talvelta tähän syksyyn. Pakastimeen on saatava tilaa uudelle riistalle. Minulla on pakkomielteinen säästövimma pakastimen tuotteita kohtaan ja olen aina hyvin onnellinen, kun keväälläkin on pakastimessa jotakin. Eihän sitä koskaan tiedä, jos kaupoista loppuukin ruoka.

Liha Pataruoat Reseptit Riista ruoka

Lue koko juttu täältä »

Hellan ja viinilasin välissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »