Parhaat Ruokablogit

HELENA KEMPPAINEN

PIENTÄ POHDINTOA VOISTA, MARGARIINEISTA JA ÖLJYISTÄ LEIVONNASSA

19 Helmikuu 2019

Mitä eroja näillä on? Miksi useissa resepteissä mainitaan ensin joko voi, margariini tai öljy? Näillä on suuriakin eroja siihen millainen leipomus syntyy leivontaominaisuuksiltaan, maultaan ja lopputuloksen rakenteeltaan. Yleensä ensimmäinen reseptissä mainittu on raaka-aine, jolla resepti on suunniteltu. Jos vain mahdollista, kannattaa käyttää reseptiin alun perin suunniteltua raaka-ainetta.

ghi margariini miten teen voita öljy RuokaRajoitteisten vinkit voi

Lue koko juttu täältä »

HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »