Parhaat Ruokablogit

HELENA KEMPPAINEN

LUONNOSTAAN GLUTEENITON, MAISSITON JA RIISITÖN DURRAJAUHOSEOS – Kuinka se syntyi ja miksi?

3 Maaliskuu 2023

Maissiallergia tai muuten maissin välttäminen voi olla haastava rasti, sillä raaka-ainetta käytetään hyvin moneen tuotteeseen. Niinkin arkisista ja yllättävistä tuotteista sitä löytyy kuten leivinjauheesta! Lupasin viime vuonna RuokaRajoitteiset Facebook ryhmässämme, että lähden selvittämään löytäisinkö yhteistyökumppanin, jonka kanssa voisimme suunnitella maissittoman ja luonnostaan gluteenittoman jauhoseoksen. Sellaisen, jota maissiallergiset voisivat käyttää leivonnassa sekä ruoanlaitossa vehnäjauhojen sijaan. Nyt sitä saa!

Gluteeniton Maissiton vegaani riisitön durra durrajauhoseos

Lue koko juttu täältä »

HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »