Parhaat Ruokablogit

HELENA KEMPPAINEN

GLUTEENITTOMAT JOULUTORTUT 2022

23 Tammikuu 2022

Pari viikkoa sitten sain aikaan gluteenittoman croissant-taikinan, joka oli paras tähän mennessä, mitä olen onnistunut tuottamaan. Tein taikinan ja croissantit saman päivän aikana ja puolet taikinasta laitoin jääkaappiin. Seuraavaan päivään mennessä oli taikina upeasti kylmäkohonnut ja jätti minut ihmetyksen valtaan hetkeksi. En raaskinut tätä ihanuutta kaulita kuin hyvin hyvin vähän, jotta en litistäisi kaikkia kerrostumia. Aloin kuumeisesti etsiä leivontatarvikelaatikostani pyöreää muottia, minusta minulla täytyi olla sellainen, jota en ole vielä koskaan kokeillut.

kananmunaton Luontaisesti gluteeniton Maidoton Maissiton Pähkinätön soijaton vegaani naturally gluten free gluteeniton joulutorttu

Lue koko juttu täältä »

HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »