Parhaat Ruokablogit

Happylobster

Pruuvi: Riistaruokien juomasuositukset

8 Toukokuu 2019

Olen harrastanut viinejä nyt 20 vuotta, sillä vuonna 1999 olen osallistunut ensimmäistä kertaa Alkon, silloisen Etiketti-klubin, järjestämään pruuviin "Viininmaistelu tutuksi". Vietän siis nyt juhlavuotta! Nykyään Etiketti -lehden nimissä järjestettävät, kaikille avoimet pruuvit tulevat varattavaksi neljä kertaa vuodessa ja aina yhtä innokkaasti käyn tarjonnan läpi. Joulun- ja kesäajan viinit ovat klassikkoja, niihin osallistun joka vuosi, koska tuotteet kuitenkin aina vaihtuvat uusiin. Olen tutustunut viinin ja ruuan yhdistämiseen, eri maiden tai rypäleiden ominaispiirteisiin.

tasting VIINIÄ

Lue koko juttu täältä »

Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »