Parhaat Ruokablogit

Happylobster

Pistaasidukkah

9 Kesäkuu 2022

Dukkah on alunperin egyptiläinen mausteseos, jossa erilaisia siemeniä, pähkinöitä ja mausteita paahdetaan ensin uunissa tai kuivalla pannulla ja sitten ne murskataan joko morttelissa tai veitsellä rouheaksi muruseokseksi. Dukkahreseptejä on varmaan miljoonia, sillä vain taivas on rajana erilaisille yhdistelmille ja kun opit kerran dukkahia tekemään, olet itse valmis varioimaan oman reseptisi. Oman makusi ja kaappisi sisällön mukaan. Kokki, food designer ja ruokakirjailija Linnea Vihonen viimeisteli tällä dukkahilla parsa-annoksen. Minä ripottelen tekemiäni seoksia aamiaiskananmunista pasta-annoksiin ja kaikkeen siltä väliltä.

Lisuke Mauste Pähkinät RUOKAA

Lue koko juttu täältä »

Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »